På väg...

ÄR SNART FRAMME I GBG, BLIR JULFIRANDE HÄR TILLSAMMANS MED POJKVÄNNENS FAMILJ! :) SKA BLI KUL ATT TRÄFFA DEM IGEN! OTROLIGT LÄNGESEDAN NU!  PUSSAR...

Ringarna, julgranen och klapparna...


Våra vackra ringar!







Min KÖPTA julgran!





Några av alla julklapparna!


Väntar på mitt vitlöksbröd..

Är sjukt sugen på ett vitlöksbröd nu, ligger i ugnen och sprider sin lukt över hela lägenheten!
Skall snart få sätta tänderna i det! ;)

HÄNT SEDAN SIST:

-Köpt klart alla julklappar, hoppas att alla blir nöjda! :D

-Inhandlat en julgran på OKQ8 kl 23.37 i onsdags, släpade den hem genom stan. Någon skrek efter mig och frågade var jag hade snott granen! Förstår att detta såg misstänkt ut!

-Träffat ett brudgäng och haft SATC. kväll utan cosmopolitan för min del. Berättade för dem att jag var gravid (några visste, de andra blev överaskade).

-Ringt mitt brudgäng från min hemort! (gymnasiegänget) och informerat dem om graviditeten! De skrek högt av förtjusning! Först i församlingen!

-Legat och funderat på vem/vilka som skall bli näst i den BabyBoom jag hoppas att jag startat (vore kul om någon av er skaffade smått!) Syskon? Släkting? Tjejkompis? Killkompis?

-Hunnit att måilla 47000 gånger samt hunnit tro att jag inte ätit på två år och att jag håller på att svälta ihjäl 47000 gånger!

-Tänkt massor på min BEBIS. Hur ska det bli? Kille eller Tjej? Är mitt barn friskt? Finns du verkligen där inne? Har du två armar? Vad ska vi döpa dig till? Vem kommer du att se ut som? Hoppas att du får pappas fina ögon eller mina fina ögen eller bara du kommer ut oskadd! Jag älskar dig fast vi aldrig möts!

-VI HAR FÖRLOVAT OSS! 16 december 2009 small det! Jag älskar dig min prins, du kommer att bli en bra pappa!

Dags att ta en tugga av mitt vitlöksbröd!

Första magbilderna!

Här har vi de första bilderna på min mage! Vet inte riktigt vilken vecka jag är i eftersom jag inte hade riktig koll på sista mensen! Vi utgick från ett ungefär och i så fall skulle jag nu vara kring v.8. Det skulle kunna vara längre gånget, en-, två-, treveckor??? Ja, ja... ni märker ju vilken koll jag har, ultraljudet i februari får fastställa graviditetens längd sedan!

Liggandes i soffan, lättare att fota så när jag var ensam uppe mitt i natten! :P





På stående fot!


Förkyld, illa-mående och julstämning!

Sitter uppe nu och kan inte sova, har verkligen försökt! Jag har mått illa hela kvällen och det har inte slutat än. USCH! Jag har haft en så tråkig dag idag, har haft ont i huvudet och känt mig allmänt trött och dålig, håller på att bli förkyld tror jag. :/

Vaknade i allafall upp med snön idag, riktigt mysigt känns genast lite mera juligt! Inte långt kvar till julafton nu inte! Tiden går ruskigt fort... Jag har i allafall handlat klart nästan alla julklappar!
Funderar på om jag skall lägga upp en första liten magbild, måste ju testa nya kameran! Är lite pluffsig och dan, ser mera lönnfet ut än gravid, men den fina "gravidmagen" kommer nog att dyka upp om inte allt för lång tid!

Pussar

Ny kamera!

Skulle köpa ett nytt batteri till min kamera idag hade jag tänkt men det slutade med att jag kom hem med en helt ny kamera! känns bra.. Jag fick min andra då jag tog studenten och det är över tre år sedan nu, tiden går så fort!

Laddat upp med en riktigt bra kamera nu så att jag kan fotografera min graviditet samt filma och fota bebisen när han/hon kommer ut! Fick en jätte bra deal i butiken!

Casio EX-H10



Har fikat med en kompis på stan idag, var väldigt mysigt. Blev varsinn latte och kladdkaka med grädde! Mums!!!

kram på er!


Baka en kaka..

Idag har jag och pojkvännen städat och tvättat här hemma, skönt att ha lite rena kläder igen! :P
Efter allt slit orkade vi inte laga mat nån av oss så vi testade en ny för oss Thia-restaurang. Var mycket gott så dit kommer vi verligen att återvända, nära och bra ligger den också, förstår inte varför vi väntat tills nu med att testa den!

Har ägnat resten av kvällen åt att baka en gudomligt god nougatkaka, min farmor brukade alltid ha dessa hemma. Hittade ett bra recept på internet som ja följde. Fick dock göra två satser för att täcka min långpanna som jag har hemma. Rekomenderas att baka om man gillar nougat och att baka förståss! :)

Länk till receptet:

http://www.kokaihop.se/recept/nougatkaka-2

Så här fina blir dem, bilden är från hemsidan jag länkat till ovan. Min kamera är tyvärr trasig.



Hur man berättar och hur dem reagerar! :)

Min pojkvän såg chockad ut när jag kläckte denna stora nyhet, jag förstår honom.
Sedan frågade han mig -HUR SKALL VI MÖBLERA HÄR HEMMA NÄR UNGEN KOMMER!?!
Ha, ha, ha... ;)

Min familj klurade ut att jag var gravid för några veckor sedan då vi var i Karlstad för att hälsa på min bror och hans flickvän som studerar där. Jag tackade nej till ett glas vin! ÄR DU GRAVID? Min bror tyckte att han var lite rolig så han sa till mina föräldrar dagen där på när de också kom upp för att hälsa på i karlstad, högt och tydligt inne på Åhléns, att syrran (jag) är gravid!

Mina föräldrar blev jätte glada men hade till en början fullt med frågor om det praktiska. 
-Hur skall ni lösa det med skolan? (både jag och min pojkvän pluggar)
-Hur skall ni lösa det ekonomiskt? (Ingen som lever på studielån från CSN har väll någonsinn påstått sig ha det gott ställt!)
Jaa... det fortsatte så en stund och sedan började det frågas om namn på barnet, förväntningarna vi hade, när skall den födas... 
 
Min pojkväns familj bor ju i Göteborg (ca 20 mil från oss) så det var lättast att ta denna stora nyhet över telefonen. Idag ringde han först sin pappa och sedan sin mamma. 
Hans pappa var glad och brast ut att han inte var förvånad (konstigt, vi var ju jätte förvånade!)  
Hans mamma fick nog en liten chock men ville ses oftare och låna ungen minst en vecka i månaden när hon/han kommit ut! (Vi får nog börja åka till Göteborg oftare)

Sammanfattat kan man väll säga att alla blev chockade men väldigt glada efteråt precis som vi själva blev av denna nyhet! Blir gladare och gladare för varje dag som går...

Pussar...

Godnatt och sov så gott!

NU HAR JAG PÅ NÅGOT KONSTIGT VÄNSTER FÅTT TILL SÅ ATT JAG FÅR IN TEXT NÄR JAG FÖRSÖKER BLOGGA FRÅN MOBILEN! VET INTE HUR JAG GJORDE MEN DET FUNGERAR JU I ALLAFALL! ;) IDAG HAR VI VARIT PÅ MÖTE MED BARNMORSKAN BÅDA TVÅ, GICK IGENOM LITE SJUKDOMS FRÅGOR: FINNS DETTA I SKÄKTEN?, DETTA DÅ? OSV. VI HAR OCKSÅ BOKAT TID FÖR ULTRALJUD, DET BLIR I SLUTET AV FEBRUARI, VI HAR OCKSÅ BOKAT IN LITE ANDRA MÖTEN! NU SKALL JAG NÖJD OCH GLAD KRYPA NER I SÄNGEN! BLIR FÖRHOPPNINGSVIS LITE MER BLOGGANDE NÄR JAG FÖRSTÅTT MIG PÅ MOBILBLOGGANDET!  /PUSSAR L.

Andra advent!

Gick upp sent på dagen idag! Var uppe halva natten och tittade på "jul-filmer" med min pojkvän! Något som jag och min lillebror gjort varje år sen vi var riktigt små. Eftersom vi nu bor på olika håll, brorsan och jag, så får det bli tillsammans med pojkvännen istället!

Skall åka hem och hälsa på min mamma och pappa idag. Vi skall äta lite god mat och sedan hälsa på min syster som fyller år i morgon! skall bli najs!

Har mått illa en del i veckan, känner verkligen av graviditetssymptom nu. Illa-mående, ömande bröst, ont i ryggen och hungrig hör till nya vardagen!



Första mötet med barnmorskan.

Jag träffade barnmorskan för första gången i tisdags.
Vi pratade om kost och lite smått om förväntningarna jag har. Vi försökte också ta reda på ungefär vilken vecka jag är i, det var lite klurig eftersom jag inte hade någon koll på när ja hade min sista mens första dag. 
Fick också ta en massa blodprov där de testar olika sjukdommar å så.. hoppas att allt ser bra ut! :P
Fick med mig en del papper hem om kosten som är bra och dålig när man är gravid samt en "vänta barn" bok som jag läst en hel del ur redan..

Jag är så förväntanfull inför det här!
Nästa vecka skall både jag och min pojkvän träffa barnmorskan igen, vet inte riktigt vad vi skall göra då men det ger väll med sig!

Jag är GRAVID!

Det ofattbara snurriga inlägg jag skrev här om dagen syftar på att jag har fått reda på att jag är gravid!

Det hela började såhär:

Jag drömde en dröm om att jag och min pojkvän fick barn,det var en flicka som var ett geni! Hon var så smart och kunde göra allt, så vi som föräldrar inte visste vart vi skulle ta vägen! Hmmm..

Jag började något dygn senare må riktigt illa! Jag tänkte att jag kanske hade blivit sjuk eller något..

Min pojkvän hade ont i nacken  och värktabletterna var slut hemma så ett besök till apoteket behövde göras följande dag. Plockade på mig tabletterna och sedan gick jag förbi den där intim-hyllan. Kanske kunde jag behöva ett graviditetstest?

Hem och kissa! testet var positivt, jag fattade inget.. Hur kunde detta ske?

Jag är super glad!!! Älskar barn och har alltid önskat att få mitt första barn innan jag fyller 25 år. Min pojkvän är lycklig och glad och detta har fört oss så mycket närmare varandra! Vi är så glada!!

Vi skall bli en familj!!


RSS 2.0